torstai 26. toukokuuta 2016

KuR:in kisat 22.5.

Moi!

Olimme sunnuntaina estekisoissa Kuusistossa. Menin Sailan kanssa 50cm.

Olimme luokassa yhdeksäntenä. Käytössä oli yksi iso kenttä, joka oli jaettu puoliksi. Toisella puolella oli rata ja toisella puolella verryttely.

Varustaessa Saila oli yllättävän rauhallinen ja katseli vain ympärilleen. Noustessani selkään se jännittyi hieman mutta rentoutui nopeasti. Verryttelyyn päästessäni jännityin itse hieman, mutta aloitin vain verryttelemään heti. Saila oli yllättävän rento ja tuntui jopa nauttivan hyppäämisestä. Kaikki meni ok ja pääsimme nopeasti radalle.

Kisoissa arvostelu oli A.0.0. eli ei uusintaa ja kaikki puhtaat palkitaan. Rata oli melko helppo ja lyhyt. Vaikeita kaarteita ei siis ollut.

Ratapiirros hienosti piirrettynä


Heti ensimmäiseltä esteeltä tultiin alas väärässä laukassa, mutta onneksi toinen este oli suoraan edessä. Vaihdoin laukan esteen päällä oikeaksi ja pääsin kolmannelle hyvin. Kolmannelta esteeltä tulin taas väärässä laukassa 4 & 5 linjalle. Viidenneltä jatkoin oikeassa laukassa kuudennelle ja kuudennelta taas väärässä laukassa alas. Laukanvaihto ravin kautta
 ja seiskalle ja kasille puhtaasti.

Rata oli siisti vääriä laukkoja lukuunottamatta ja seuraavissa kisoissa Toven mukaan voitaisiin startata Sailan kanssa ensimmäinen yhteinen 60cm.
En tiedä mitä on tapahtunut, sillä maanantain koulukarsinnoissa pääsin Sailan kanssa siistillä radalla edustamaan LieRaa 5.6.seuraottelun koulukisoihin viidennellä sijalla. Seuraavan päivän estetreenit, jossa harjoiteltiin uusintaratoja/lyhyitä teitä, meni myös tosi hyvin. Ja sen jälkeen viikonloppuna kisoista puhdas ja ruusuke! Nyt alkaa vihdoin sujumaan Sailan kanssa!

Ylpeä Saila palkintojenjaon jälkeen





Seuraavat kisat osalla porukasta on siis seuraottelun kouluosuus 5.6. kotitallilla. Vähän on jo paineita:D

-Anna



2 kommenttia:

  1. Saitte uuden lukijan! On kiva kun bloggaajia on samassa blogissa monta :) Ja noi russit on tosi ihania!
    Liittykää toki munkin blogiin lukijaksi :)
    http://thelittlepinkpony.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Muista asiallisuus, lue UKK ennen kuin kysyt ja hyväksy joskus vastaukseksi ei:) Arvostamme kuitenkin jokaista kommenttia!