lauantai 30. tammikuuta 2016

Tervetuloa kisakausi ja kesä 2016!

Monet meistä odottavatkin jo innolla vuoden 2016 kisakautta. Muutamalla on mahdollisesti tälle kisakaudelle uusi kisaponikin, ainakin mulla ja ehkä mahdollisesti Emmilläkin. Odotan tän kisakauden ja muutenkin vuoden 2016 olevan hieman parempi kuin edellinen. En edes tiedä mikä viime kaudessa niin mättää, mutta ei se kumminkaan tunnu nyt ihan parhaalta mahdolliselta kisakaudelta mitä voisi olla, joten päätän parantaa vähän viimevuodesta. No niin, pidemmittä puheitta mennään asiaan:



Mitä odotan itseltäni vuodelle 2016?



Treenata ahkerammin

Viimekesänä enkä muutenkaan tähän asti, ole ajatellut niin tarkasti kaikkia neuvoja mitä mulle annetaan. En ole tajunnut, että voisin tunkea muistiini jokaisen neuvon, jonka olen saanut, koska niistä voi olla nyt ja myöhemminkin neuvoa. En aijo myöskään jättää tällä kaudella yhtäkään valmennus-tai treenitilaisuutta välistä.

Vietä enemmän aikaa tallikavereiden kanssa

Pitkät, valoisat kesäillat, lämmin ilma, parhaat ystävät, hevosia, jännitys ja leirimökki♥ Ehkä parasta mitä tiedän. Kaipaan todella niitä aikoja kun olimme tallilla yötä ja jännitimme huomista kisapäivää, putsasimme varusteita ja pesimme poneja. Se on vaan jotain niin täydellistä.

Kuva on just yhdeltä ihanalta kesäillalta
kun oltiin tallilla yötä♥ 
Viimekesän kisoista c) Rilla Laine

Haettiin aina ponit laitumilta treenaamaan

Wiska-poni ennen pesua ja pesussa 


Hanki uusia kokemuksia

Starttaan ensimmäiset russimestaruuskilpailuni ja haluaisin mahdollisesti startata ensimmäisen He B:ni, mikäeli musta tuntuu, että olisin valmis siihen. Tahtoisin myös esteiltä puhtaita, siistejä ja hyviä ratoja. Toivottavasti nappaamme edes muutaman ruusukkeen tältäkin kaudelta :D




Löydä oma lajisi

En tiedä yhtään tykkäänkö enemmän esteistä, koulusta vai ihan jostain muusta. Rakastan esteradalla sitä, kun jotenkin tuntuu kun olisi tosi kevyt jaja no en oikein osaa kuvailla. Kouluradalla taas rakastan sitä, että kaiken pitää olla tosi täsmällistä ja siistiä. Nyt viimeaikoina kouluratsastus on kyllä ollut se mun juttu, mutta yleensä kesäisin on toisin.


Throwback vuoteen 2013

Tämän kauden siis kisaan ihanalla Nyytillä, jota oon suunnitellut jo kesästä asti. Kun poni vihdoin vapautui niin käytin tilaisuuden hyväksi. Tykkään Nyytistä, sillä se on tosi miellyttävä ratsastaa. Se ei ole mikään vaikea ratsastettava, muttei niin helppokaan. Nyt aluksi ainakin on ollut sellasta, että joinain päivinä sujuu paremmin ja joinain huonommin.

Ilme on kyllä kaunis :D


-Lilli




1 kommentti:

  1. Oltiin kanssa tuolla Tammelassa kisoissa oltiin ekassa luokassa ja sitten siinä toisessa

    VastaaPoista

Muista asiallisuus, lue UKK ennen kuin kysyt ja hyväksy joskus vastaukseksi ei:) Arvostamme kuitenkin jokaista kommenttia!