keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Estetunneilta kooste

19.1 tiistaina oli Jukkiksen pitämät estetunnit. Meillä oli hieman erilaiset tunnit, kun Jukkis oli avannut portit kentältä tarhaan niin että tarhassa oli pieni "maastoeste" jota hyppäsimme myös. Hypättiin ihan pikkuisia. Saatiin itse päättää radat niin kuin yleensä Jukkiksen estetunneilla. Enni oli kuvaamassa meidän tunteja ja mä (Marru) nyt editoin videoista koosteen ;)

Viime sunnuntaina piti olla Lotan estevalmennus, joka peruuntui juuri, kun oltiin jo menossa poneja varustamaan. Tove piti meille kuitenkin estetunnin. Sinänsä ihan hyvä, ettei valmentaja päässyt tulemaan koska suurimmalla osalla ei mennyt kovinkaan hyvin ja ponit kielsi milloin mihinkin esteelle yms.

Mutta alla videokooste Jukkiksen estetunnista. Siinä kohtaa missä vaihtuu tunti ja tulee se
"klo: 20-21 tunti" sen jälkeen on pieni videon pätkä jossa lukee Anna ja Iivo. Siinä on kuitenkin vielä Lilli ja Nyytti. Eli videon muokkauksessa tuli pieni virhe :D Videoiden erilaisesta laadusta kuitenkin huomaa eron, että kumpi on kuvattu aikaisemmalta ja kumpi myöhäisemmältä tunnilta. Vielä pahoittelut, ettei "maastoestettä" näy videolla kunnolla koska tarhassa oli sen verran hämärää.

Linkki videoon tässä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muista asiallisuus, lue UKK ennen kuin kysyt ja hyväksy joskus vastaukseksi ei:) Arvostamme kuitenkin jokaista kommenttia!