sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Kisa-asiaa ja Estetreenit


10.4. Aloitamme kisakauden. Silloin menemme Someron hevosharrastekeskuksen estekisoihin, missä ainakin minä ja Lilli starttaamme 50cm ja 60cm luokat Linan ja Santun kanssa. 
Heti pari viikkoa sen jälkeen on 23.4. kotikisat, missä pystymme ratsastamaan vain yhden luokan, sillä meidän täytyy antaa muillekin ratsastuskoululla käyville mahdollisuus kokeilla millaista kisaaminen on ja joudumme "lainaamaan" kisaponejamme, toisen pienemmän luokan ajaksi. Suurinosa kisaajista menee 60-70cm luokan.
Minä (Marru) aijon osallistua myös Kertun kanssa 20cm ja/tai 40cm luokkiin. Lillikin on miettinyt osallistuvansa Iivolla 40cm luokkaan.
Molemmista kisoista on tulossa postausta myöhemmin mutta päätin infota niistä jo nyt.

Vaikka tiistaina oli estetunti niin eilen meillä oli taas estetreenit. Kaikki menivät omilla kisaponeillaan. harjoittelimme ratoja ja linjojen ratsastusta. Mukana oli vesimatto ja portti, että saataisiin poneja tottumaan erikoisestesteisiin, ettei ne olisi kisoissa niin pelottavia ponien mielestä. Kaikilla meni tunnilla suhteellisen hyvin. Muutamalla tuli pari kieltoa portille.
Olin tyytyväinen, ettei Lina juurikaan kytännyt erikoisesteitä, mitä se on joskus tehnyt.

Tein lyhyen koosteen estetreeneistä. Koitin tällä kertaa erilaista muokkausohjelmaa ja en saanut liitettyä videoon mitään järkevää musiikkia, joten tällä kertaa video jäi ilman musiikkia.




Haluattekko enemmän tämänlaisia postauksia, joissa kerrotaan miten tunneilla meni enimmäkseen kaikkien osalta. Vai sellaisia, joissa kerrotaan vain henkilökohtaisesti millainen poni oli ratsastaa ja miten tunnilla meni yms. ?


-Marru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muista asiallisuus, lue UKK ennen kuin kysyt ja hyväksy joskus vastaukseksi ei:) Arvostamme kuitenkin jokaista kommenttia!