keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

päivitys

Tosiaan, yli vuosi on ollut hiljaista. En yritäkkään sanoa etä blogi heräilisi, mutta ajattelin nyt vähän päivittää, kun täällä on melko paljon vanhaa tietoa. Todennäköisesti kaikki tätä lukevat seuraavat meitä instagramissa (@fitnessponit), mutta kirjoitetaan tänne nyt kuitenkin.

Ensinnäkin, fitnessponeista on jäljellä enää Anna ja Ronja. Muut ovat lopettaneet tai vaihtaneet tallia. Myös hevoset ovat vaihtuneet. Russit ovat siirtyneet pienemmille ja me ollaan siirrytty isompiin hevosiin. Ronja sai ylätallissa asuvan Tompan kisahevosekseen ja mä koulutin nuorta wpb -tammaa. Nyt tää kyseinen tamma on siirtynyt toiselle ratsastajalle, mutta ratsastan sillä aina silloin tällöin tunneilla. Oon mennyt myös viime tunneilla Camulla, Macylla ja eilen pääsin kokeilemaan Toven hevosta Shinya.

Ronja ja Tomppa estekisoissa


4-vuotias wpb-tamma Sirpa ekoissa kisoissa viime keväänä

Tosiaan tämä ei tarkoita että yrittäisin ruveta tänne jatkuvasti kirjoittelemaan, jos jotain päivitettävää tulee niin kirjoittelen taas!

-Anna

ps. päivitin myös vähän ulkoasua sekä sivuja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muista asiallisuus, lue UKK ennen kuin kysyt ja hyväksy joskus vastaukseksi ei:) Arvostamme kuitenkin jokaista kommenttia!